Název | Množství a jednotka |
---|---|
jahody | 500 g |
měkký tvaroh | 250 g |
smetana ke šlehání | 100 ml |
moučkový cukr | 2 lžíce |
čokoláda na vaření | 100 g |
tuk ztužený (100%) | 25 g |
Postup: Jahody nakrájíme na kousky a smícháme s bílým smetanovým jogurtem. Můžeme... zobrazit recept
Postup: Z mouky, mléka, minerálky, vajec, cukru, citronové kůry a šťávy připravíme... zobrazit recept
Postup: Na vál nasypeme hladkou mouku, cukr, mleté neloupané mandle, kakao, skořici,... zobrazit recept
Postup: Fazole den předem namočíme. Druhý den nakrájíme maso, orestujeme jej na cibuli,... zobrazit recept
Postup: Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...